ENJOY FYEQAZIL BELOG..HARAP TIDAK JEMU UKE..

Monday, 23 January 2012

AWAK INSPIRASIE SAYA...

Awak thuw tak bler saya tgok gmbr awak jer mesty adew inspirasiee....
sbgai contoh: law saya nak wt soalan math sajer mesty... saya akn tgo gmbr awak..wlopown at sekolh....
saya tak minx awak hrgai perw yg saya wt... but saya nak awak thuu...
yang saya akan sentiasew ingat kat awak walopown at maner saya tgl,saya dudok,saya blajr
pown ingat awak..... so mkner nyer saya sayang awak.... pahambudax???heheh

Sunday, 22 January 2012

BE BEST FWENZZ 4EVER..









G MOCHI LOVE KOREHA..... STAY ON 0NE TEAM..NEVER FIGHT....AND ALWAYZZ MISS EACH OTHER..LIKE ALYA MISS MEY....HAHAH

Saturday, 21 January 2012

jantonx saya...hehehe

ulala

http://i2.ytimg.com/vi/mBta_gcmeI8/default.jpg

where are you??? huh?

SUNYI TNPA AWK SEMLMAN SY SAYA TGUW AWK..TW??? TPII AWK TAK DTG2 POWN WHERE ARE YOU HUNNE???? SYA THUU AWK MESTY STUDY KAN... NSEB BEK ADER OWG YG DPT TENGKAN SYA..IF NOT..MAY BE SAYA DAH TAKADER AT DUNIA NIE HAREE INE...





anywheretenkiyuubudx..hehehe

Friday, 20 January 2012

saya tidak secantek andew....

walopown aqo tak secntek engkou but aqo takpenh bg org saked haty sama aqo????
engkou takyah tpuu law kou ckp takpenh aqo simpg malaikt 45....huhu

ecok na wat per????kasee idea??

YEYHH!!!! ESOK SUMMER TIME!!!!! XSBR NA TGGU .... BUT NA WAT PERW YERK ESOK??? BG IDEA CKET...TAKTHUU MAOU BIKIN APA???? IDEA ANDA HARUZZ SUCCESS... UKE???? HAHAHA

Wednesday, 18 January 2012

susah...

Dalam hidop nei susah na caree yg jujor..... mcmnew lrh na dpt sijujor... pompoan slalu ckp laky tapenh jujor.... laky pown samae..... but penh tak terpkey yg sebenrnye dua2 sama.... so tapaya na slhkn antra satuu sama len.... slhkn diree sendirii...


hmmmmm walaopown saya takpenajumpa laky2 yg jujor...

gmochi memberzz..

kamee will kekal and until ever n ever.... btw..kouwg tayah try nk pishkn kterowg...coz we all syg antara satuu sama len..hihi.
video
vedeo lrh sanad...sorew aqo tak sebgozz kouwg... law na kutok tayah tgok...phm???? manusiaa??

Sunday, 15 January 2012

malam niee saya sunyi...

seriously saya cakap hidup saya sunyi tanpa awak...sayanx.....
susah saya nak bgthu law saya tak izinkan awak balek ostel awak..
but demii awak saya sanggop wat papew jerw asal kan awak appy...
saya bukan wisaukan awak dengan pompoan len...but saya wisaow kan
awak akn lupew saya nnti... sowee tosay sayang I LOVE YOU...<3

Saturday, 14 January 2012

hoBBY.....HOBBY....hobbYY...

SUMEWR OWG ADEW HOBBY...
but want to say hobby aqo len cket...
>gigetjaree<<hehe

kess pindahH PUNYEW PASAllL......

video
AT STADIOM : rumah atok aqo lrh saNADD...

BE UR SELF..

Cakap pasal be ur self.... rmey people say be ur self in ur drama..... xpaya nak jadee owg lenn... bersyukor lrh cket tuhan da bg idop??? daripda kou tak dpt na tgok duniAaaa??? ATLEAST kou hidup dlm keadaan senang sumer da adew... cubee kou pkey zaman jeponw duluuu?? betapaw seksew nyer douwg.... adew kou penah pkey?? tak an?/?? SO PEKEY LOK2..IF KOU PKEY AND KOU SEDAR KOU TU HUMAN NOT ******.... BUT AQO TWHU kou kan dah besar mesty thuu manew burok manew bek.. an??? soO REnungxkn lar erk??? ISLAM>>><<<

meenah bek sekolh...

mey adalah pemilik belog inee.... this time mey at scoll.... adew majlis tahlil...huhu..RUGI KOWANG TAKADEW WAKTUU TUH....

mlzz na g skolh cok....

hurmm... na pmr dah aqo............nie..agknyer buleyh ker aqo dpt result bgoz?????