ENJOY FYEQAZIL BELOG..HARAP TIDAK JEMU UKE..

Friday, 1 June 2012

Aku DiKEcewakan... =(

Aku dah mula nak bg harapan kepada siDia.. namun menyesal tidak berguna... aku telah dikecewakan siDia sekali lagi..... harapan aku dah hancur.... terhadap siDia.... Sampai haty awak buwad mcmnie Kat saya... saya tak tahu apewh dosa saya... apew sala sya.... =( tape walau  macam mana pown.. saya tetap haruss berani terima keputusan yang awak buwad... sebab saya ingad apew yang awk katakan dulu.... "KALAU DITAKDIRKAN KITA TAK BERSAMA, BIE TERIMA SEADANYA" ..... susah nak tolak takdirr.... nak buwad macmnew.. walopown haty saya rasew berat nak hilangkan awak dalam haty sya.. saya terpaksa anggap kter takder jodoh..... =,( .... dan "RELAY KITER SALA DI SISI AGAMA" ......


# saya akan cuba terima awak sebagai kawan saya... macam awak ckp kter maseh lagy bole kawan.. =)(terpaksa)

Thursday, 24 May 2012

Adew Akuh Kesa...??? wekk +P

Baguss lrhh terussken usaha kou tuhh?? aku tak pernh kesaa.. n tak nak kesah langsongg.. dengan statuss kou tuhh... aku nak tengokk sejaouh manew kou leyhh tahann??? bler kou dah penatt nnty kou senyaapp lrhh??!!! hahahah padann mukerr... wekk =P ..... teruskan lrhh terusskannn!!!!!

Saturday, 19 May 2012

Exam Suda Habesshh..!!! huhu

Yey!!! Aku da Abezz XM Tok PPT.....
Kouwang?? hahah Tak Bezz Age lrhh tuhh???
Sonoksonok jugaK... Result NNty Dapay HAMPEH....
HUrmmm.. =( .... Hope Dapat The Best LOrhh..Amoii..
Aku Sukew Kou... XM... hahah #lalala (Y)..

Tuesday, 15 May 2012

HiduP Aku SimPle...

Walaopown Aku Hanya Sowang Pompuan... aku maseh kuat na teruzzken hidupp.. walaopown tak lmer lgi aku da na takdew... allah maybe lebeyh sayangkan aku..that Y dyer na aku bersama dyer.... aku terima seadanyer...
awak.... saya minx maaf law selama kter kapel saya adew lukakan aty awk.... =( .. maklomm larhh saya kan degill... suka ngar awk pgl saya degill..huhu.. nnti law awk ziarah tempat sya.. panggil lrh gelaran tuh lg ukeyhh syang?? ... saya mesty akan rinduw awak when saya sowang-2 kat sanew nnti... awk jga diri taw??
kalauw jatoh bangown sendirii yer awak?? ...
# saya sayang awak sampai maty#>>>>................ =)
SELAMAT MALAM AWAK>>><<<< ^^ <3

Mingguw XM..

tengok face wa... macam owang rinduw ta??!!! kenkenken?? memang pown.. kter rinduw owang tuh... tapeii takpew coz kter tawu owang tuh sebokk ngan XM dyer.. samew lrh kter pown.... but pewh leh bwt?? Rinduw tuh hanya datang sekejupp.... masing-2 nak Result the best....
SO  ???
I Wish You Luck Hunee.. =)

Friday, 4 May 2012

Chitchat dengan sidia..

Senang cakap dengan awak.... awak dah sinari hidup saya kembali... saya rindu awak... mungkin awak kembali untuk menyintai saya ... adakah?? Tentang sidia... beraninyer dia memikatku kembali.. tetapi seandainyer kou tahu bahawa seperty Character di atas ^ ...... PERCAYAKAH DIKAO WAHAI SANG KEKASIH>>> =(
Hidup saya akan Sunyi Sekiranya saya ditinggal kan sekali lagi dr AWAK>>> B)

Sunday, 29 April 2012

CintaDakU sUkar tOk dIlupaI

kini beliau kembali menyinari hidup gelapku...
mungkir kou pernah rasa cinta bersabarlrhh...
menantinya.... aku tunggu dikau di
church.... besok... hermmm..hee =)
>imy<