ENJOY FYEQAZIL BELOG..HARAP TIDAK JEMU UKE..

Friday, 1 June 2012

Aku DiKEcewakan... =(

Aku dah mula nak bg harapan kepada siDia.. namun menyesal tidak berguna... aku telah dikecewakan siDia sekali lagi..... harapan aku dah hancur.... terhadap siDia.... Sampai haty awak buwad mcmnie Kat saya... saya tak tahu apewh dosa saya... apew sala sya.... =( tape walau  macam mana pown.. saya tetap haruss berani terima keputusan yang awak buwad... sebab saya ingad apew yang awk katakan dulu.... "KALAU DITAKDIRKAN KITA TAK BERSAMA, BIE TERIMA SEADANYA" ..... susah nak tolak takdirr.... nak buwad macmnew.. walopown haty saya rasew berat nak hilangkan awak dalam haty sya.. saya terpaksa anggap kter takder jodoh..... =,( .... dan "RELAY KITER SALA DI SISI AGAMA" ......


# saya akan cuba terima awak sebagai kawan saya... macam awak ckp kter maseh lagy bole kawan.. =)(terpaksa)

Thursday, 24 May 2012

Adew Akuh Kesa...??? wekk +P

Baguss lrhh terussken usaha kou tuhh?? aku tak pernh kesaa.. n tak nak kesah langsongg.. dengan statuss kou tuhh... aku nak tengokk sejaouh manew kou leyhh tahann??? bler kou dah penatt nnty kou senyaapp lrhh??!!! hahahah padann mukerr... wekk =P ..... teruskan lrhh terusskannn!!!!!

Saturday, 19 May 2012

Exam Suda Habesshh..!!! huhu

Yey!!! Aku da Abezz XM Tok PPT.....
Kouwang?? hahah Tak Bezz Age lrhh tuhh???
Sonoksonok jugaK... Result NNty Dapay HAMPEH....
HUrmmm.. =( .... Hope Dapat The Best LOrhh..Amoii..
Aku Sukew Kou... XM... hahah #lalala (Y)..

Tuesday, 15 May 2012

HiduP Aku SimPle...

Walaopown Aku Hanya Sowang Pompuan... aku maseh kuat na teruzzken hidupp.. walaopown tak lmer lgi aku da na takdew... allah maybe lebeyh sayangkan aku..that Y dyer na aku bersama dyer.... aku terima seadanyer...
awak.... saya minx maaf law selama kter kapel saya adew lukakan aty awk.... =( .. maklomm larhh saya kan degill... suka ngar awk pgl saya degill..huhu.. nnti law awk ziarah tempat sya.. panggil lrh gelaran tuh lg ukeyhh syang?? ... saya mesty akan rinduw awak when saya sowang-2 kat sanew nnti... awk jga diri taw??
kalauw jatoh bangown sendirii yer awak?? ...
# saya sayang awak sampai maty#>>>>................ =)
SELAMAT MALAM AWAK>>><<<< ^^ <3

Mingguw XM..

tengok face wa... macam owang rinduw ta??!!! kenkenken?? memang pown.. kter rinduw owang tuh... tapeii takpew coz kter tawu owang tuh sebokk ngan XM dyer.. samew lrh kter pown.... but pewh leh bwt?? Rinduw tuh hanya datang sekejupp.... masing-2 nak Result the best....
SO  ???
I Wish You Luck Hunee.. =)

Friday, 4 May 2012

Chitchat dengan sidia..

Senang cakap dengan awak.... awak dah sinari hidup saya kembali... saya rindu awak... mungkin awak kembali untuk menyintai saya ... adakah?? Tentang sidia... beraninyer dia memikatku kembali.. tetapi seandainyer kou tahu bahawa seperty Character di atas ^ ...... PERCAYAKAH DIKAO WAHAI SANG KEKASIH>>> =(
Hidup saya akan Sunyi Sekiranya saya ditinggal kan sekali lagi dr AWAK>>> B)

Sunday, 29 April 2012

CintaDakU sUkar tOk dIlupaI

kini beliau kembali menyinari hidup gelapku...
mungkir kou pernah rasa cinta bersabarlrhh...
menantinya.... aku tunggu dikau di
church.... besok... hermmm..hee =)
>imy<

Tuesday, 17 April 2012

lalalalaal.. >WA BOWSANN SKUNK NEHH< :>

OItt.... lmew aku tak updte sama inehh blog... rinduwh plak mlm neh nak updte....
hahahah ..... aku baruu bgon titoww....
aaachouumm... assalamualaikumm.. :)

Monday, 26 March 2012

saya miss you :,(

saya takbuleyh tgok muker awak..sebab tuh saya takpndang pown awak wktuh mindmap tuhh reetuh..... walopown awk tak bgthuu saya yang awak dah ta anggp saya neh aweq awak... saya terimaaa.... saya tkout saya takboleyh lepasken awak.... maaf :( saya hormt keputusan awak........ anywhere kter still buleyh kwn ken??? :,(

Friday, 16 March 2012

aqo nmpk benda nehh hariiee inehh :(

Your first mistake was leaving me. Your second mistake was giving me the chance to see I could live a way better life without you.



apewh mkner sumer neh?? > fine aqoh terasew..n aqoh thuu dyer pelii aqoh :((..
sowee...>,<

Tuesday, 13 March 2012

tidakpercaYaa:(

sedeyh sangt owg yang aqo syg  skunk dh takpecaya dkt aqo lge.....
hurmmmm:(  sbb syang so redha jer lrhh.... maybe bkn rezkyy tok dicintai....
kbaiied..lol lrhh!1..sya tak penh ,and tanak tunjukk sedeyh saya kat awk..
sbb tkout awk sedeyhh...><

Sunday, 19 February 2012

saya akui tidak dpt lupaken anda...

mungkin kerna kuu terlalu menyintai muu...ku terluka.....

awek boarding school>>>

haree nieh saya dapat tahuu awk dh mint dkt budk boarding school...... saya dpt thuu dr member awk.... memang sedeyh.... saya akui... but na bwt mcmner saya takader haq... kebahagiaan awak lageei penting.... saya akan appy when tgok awak apy..... but saya tak suker awk ckp awak bowsan dgn sya dkt member awak... if awk bowsan ngn saya wk..bg thuu saya wk... saya tak suker awk ckp belakg saya.... awak ta pkey ker perasaan sya??? if awak bowsan awak ckp at sya yg awak bowsan ngn saya.... sya buleyh trima if awk ck truuzz ngn saya..but nieh awk ckp dpn memb awak.... >sosad lrh hunn<<

Wednesday, 15 February 2012

start tok 4 get kou...

Maaf awak sya terpksa lupakan awak..bukan awak tak bermakner dlam idop saya..but... saya terpksew lupewken awak..coz awak nyawa yg paling saya syg.....
saya tana awak pkey saya luperken awak coz sya tak sygken awak... pleezzz..... saya wt mcm nie coz saya pkey awak dh luperken saya...awak dh luper saya...
n awak mesty cree awek len past END pmr nnti.... taper saya phm.... but saya akn syg awk smpai blew2..... seumor hidop saya.... jji awak takn penh sya luper...
"MASIH SAYA SIMPAN MECEJ ITU DI DALAM KEKASIH KE -2 SAYA (handfun lrh sayang)....... sush na luperken owg yg kter syg..but saya terpksew......

Sunday, 12 February 2012

PUTOZ!!!! (OLOK2)..

haree nie aqo sedey sanad....sebab dye dh buang relationshp dlm fb aqo......
aqo tensyonn lrhh!!! :(
macamner aqo nk hadapi sumer nieh!!!??? dyer ckp dyer na study coz pmr tak lmer lg..dyer ckp dyer taleyh na concentrated selagi dyer tak putoz ngn aqo..coz asyek engdken aqo jer...... hurmm....
tape2 aqo fhm.... but dyer ckp putoz jup jer..nnti past pmr "kter kpl balek"....
saya tguw awk leps pmr uke???? walopown sya sedey awk dh mungkiri hhi awak......

Monday, 23 January 2012

AWAK INSPIRASIE SAYA...

Awak thuw tak bler saya tgok gmbr awak jer mesty adew inspirasiee....
sbgai contoh: law saya nak wt soalan math sajer mesty... saya akn tgo gmbr awak..wlopown at sekolh....
saya tak minx awak hrgai perw yg saya wt... but saya nak awak thuu...
yang saya akan sentiasew ingat kat awak walopown at maner saya tgl,saya dudok,saya blajr
pown ingat awak..... so mkner nyer saya sayang awak.... pahambudax???heheh

Sunday, 22 January 2012

BE BEST FWENZZ 4EVER..









G MOCHI LOVE KOREHA..... STAY ON 0NE TEAM..NEVER FIGHT....AND ALWAYZZ MISS EACH OTHER..LIKE ALYA MISS MEY....HAHAH

Saturday, 21 January 2012

jantonx saya...hehehe

ulala

http://i2.ytimg.com/vi/mBta_gcmeI8/default.jpg

where are you??? huh?

SUNYI TNPA AWK SEMLMAN SY SAYA TGUW AWK..TW??? TPII AWK TAK DTG2 POWN WHERE ARE YOU HUNNE???? SYA THUU AWK MESTY STUDY KAN... NSEB BEK ADER OWG YG DPT TENGKAN SYA..IF NOT..MAY BE SAYA DAH TAKADER AT DUNIA NIE HAREE INE...





anywheretenkiyuubudx..hehehe

Friday, 20 January 2012

saya tidak secantek andew....

walopown aqo tak secntek engkou but aqo takpenh bg org saked haty sama aqo????
engkou takyah tpuu law kou ckp takpenh aqo simpg malaikt 45....huhu

ecok na wat per????kasee idea??

YEYHH!!!! ESOK SUMMER TIME!!!!! XSBR NA TGGU .... BUT NA WAT PERW YERK ESOK??? BG IDEA CKET...TAKTHUU MAOU BIKIN APA???? IDEA ANDA HARUZZ SUCCESS... UKE???? HAHAHA

Wednesday, 18 January 2012

susah...

Dalam hidop nei susah na caree yg jujor..... mcmnew lrh na dpt sijujor... pompoan slalu ckp laky tapenh jujor.... laky pown samae..... but penh tak terpkey yg sebenrnye dua2 sama.... so tapaya na slhkn antra satuu sama len.... slhkn diree sendirii...


hmmmmm walaopown saya takpenajumpa laky2 yg jujor...

gmochi memberzz..

kamee will kekal and until ever n ever.... btw..kouwg tayah try nk pishkn kterowg...coz we all syg antara satuu sama len..hihi.
vedeo lrh sanad...sorew aqo tak sebgozz kouwg... law na kutok tayah tgok...phm???? manusiaa??

Sunday, 15 January 2012

malam niee saya sunyi...

seriously saya cakap hidup saya sunyi tanpa awak...sayanx.....
susah saya nak bgthu law saya tak izinkan awak balek ostel awak..
but demii awak saya sanggop wat papew jerw asal kan awak appy...
saya bukan wisaukan awak dengan pompoan len...but saya wisaow kan
awak akn lupew saya nnti... sowee tosay sayang I LOVE YOU...<3

Saturday, 14 January 2012

hoBBY.....HOBBY....hobbYY...

SUMEWR OWG ADEW HOBBY...
but want to say hobby aqo len cket...
>gigetjaree<<hehe

kess pindahH PUNYEW PASAllL......

AT STADIOM : rumah atok aqo lrh saNADD...

BE UR SELF..

Cakap pasal be ur self.... rmey people say be ur self in ur drama..... xpaya nak jadee owg lenn... bersyukor lrh cket tuhan da bg idop??? daripda kou tak dpt na tgok duniAaaa??? ATLEAST kou hidup dlm keadaan senang sumer da adew... cubee kou pkey zaman jeponw duluuu?? betapaw seksew nyer douwg.... adew kou penah pkey?? tak an?/?? SO PEKEY LOK2..IF KOU PKEY AND KOU SEDAR KOU TU HUMAN NOT ******.... BUT AQO TWHU kou kan dah besar mesty thuu manew burok manew bek.. an??? soO REnungxkn lar erk??? ISLAM>>><<<

meenah bek sekolh...

mey adalah pemilik belog inee.... this time mey at scoll.... adew majlis tahlil...huhu..RUGI KOWANG TAKADEW WAKTUU TUH....

mlzz na g skolh cok....

hurmm... na pmr dah aqo............nie..agknyer buleyh ker aqo dpt result bgoz?????